Broeksema Autoservice BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haaksbergerstraat 578 A , 7545 GD Enschede, Overijssel

E-mail

Over Broeksema Autoservice BV

Broeksema Autoservice is een universeel Bovag garagebedrijf voor alle onderhoud aan alle auto's. Het bedrijf is al ruim veertig jaar gevestigd aan de Haaksbergerstraat 578A in Enschede.
Wij bellen bij een reparatie altijd over de verwachte kosten, zodat u niet voor verrassingen staat als u de auto weer ophaalt.
Ons bedrijf is een modern bedrijf die over moderne garage equipment beschikt voor allerlei reparatie en diagnose uitlezen. Onze monteur worden elk jaar bijgeschoold om goed bij te blijven in deze tijd.
Wij hebben eventueel een haal en breng service voor klanten die geen vervoer kunnen regelen en er staan altijd enkele gratis leenfietsen te beschikking.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Broeksema-Autoservice-BV/1635629440027171

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Broeksema Autoservice BV in Haaksbergerstraat 578 A, Enschede Overijssel 7545 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7545 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824299]