Bruggerbosch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gronausestraat 752 , 7534 AM Enschede, Overijssel

E-mail

Over Bruggerbosch

Stichting Bruggerbosch heeft een verpleeghuis voor mensen met verschillende vormen van dementie. Het huis ligt aan de rand van Enschede op een open, lichte plek, omringd door een woonwijk, een winkelcentrum en diverse groenvoorzieningen.

Aan de Gronausestraat is een verpleeghuis met 34 kleinschalige woningen gerealiseerd. In elke woning wonen 6 mensen, die ieder hun eigen slaapkamer hebben. De woonkamer en de sanitaire ruimten delen ze met de andere bewoners van de woning. Bruggerbosch telt 6 straten, aan elke straat zijn 6 woningen gehuisvest. Op de Gronausestraat wordt ook dagbehandeling geboden. In vier huiskamers komen dagelijks groepen bijeen voor gespecialiseerde activiteiten op begeleidings- en verzorgingsniveau.

Bruggerbosch biedt ook hulp aan jong dementerenden, mensen met het Korsakovsyndroom en mensen die gerontopsychiatrische klachten hebben. Wij willen graag die plek bieden waarin mantelzorgers dicht bij de dementerende kunnen blijven staan. Want samen kunnen wij ervoor zorgen dat hij of zij zich zo thuis mogelijk voelt.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bruggerbosch
Twitter: https://twitter.com/bruggerbosch

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Bruggerbosch in Gronausestraat 752, Enschede Overijssel 7534 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maaltijdservice diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Maaltijdservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7534 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3740735]