Bureau Takkenkamp BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bergweg 475 , 7524 CV Enschede, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bureau Takkenkamp BV

Bureau Takkenkamp is een rentmeesterkantoor en adviesbureau. Het is gevestigd in Lonneker, gemeente Enschede. In het bureau werken twee rentmeesters, de heren ing. G. Takkenkamp en ing. T. Schoolkate, en agrarisch adviseur mw. ing. J.A. Jannink. Ons bureau is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de heer Takkenkamp is beëdigd Rentmeester NVR en gecertificeerd taxateur.

De diensten die het bureau voor haar klanten verzorgt zijn zeer divers: van het beheer van landgoederen tot het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening. Ook onze klantenkring is zeer divers: particuliere eigenaren van grote en kleine landgoederen, projectontwikkelaars, agrariërs, recreatieondernemers, waterschappen, lokale en provinciale overheden. Zowel het scala aan diensten als de diversiteit van opdrachtgevers is groot, wij denken daarom ook niet in standaardconcepten maar leveren uitsluitend maatwerk.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Bureau Takkenkamp BV in Bergweg 475, Enschede Overijssel 7524 CV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maatwerk diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Maatwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7524 CV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818205]