Corylus College het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mr. Troelstrastraat 9 , 7522 BD Enschede, Overijssel

E-mail

Over Corylus College het

Een jonge organisatie met een hoog ambitieniveau, dat is Attendiz. Attendiz verzorgt onderwijs en begeleiding aan leerlingen met een of meer beperkingen in de meest brede zin van het woord. Het gaat daarbij om kinderen met communicatieve beperkingen, kinderen die lichamelijk gehandicapt en/of langdurig ziek zijn of kinderen met gedrags- en/of psychiatrische problemen.

Bij Attendiz kan het Speciaal Onderwijs zowel clusteroverstijgend als clusterspecifiek worden georganiseerd. Per kind wordt bekeken op welke wijze de bevordering van de leerontwikkeling het meest wordt gestimuleerd. Op deze manier zorgen wij voor een optimale leerplek voor onze leerlingen. Prettig voor zowel ouders als leerling!

Attendiz beschikt over ruim 25 locaties in de regio Twente, waar zowel de diverse typen onderwijs als ook leerwerktrajecten worden verzorgd. De locaties zijn onder andere gevestigd in Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Daarnaast beschikt Attendiz over een dienstencentrum. Vanuit het dienstencentrum wordt ondersteuning geboden aan scholen in het regulier onderwijs, die onderwijs verzorgen aan leerlingen met een beperking.

Bent u op zoek naar een school in het speciaal onderwijs voor of zoon of dochter? Of bent u op zoek naar hulp of oplossingen om uw zoon of dochter met een beperking goede kansen te bieden in het regulier onderwijs?
Attendiz helpt u graag!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Corylus College het in Mr. Troelstrastraat 9, Enschede Overijssel 7522 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7522 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818341]