Dierenkliniek Elze

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lasondersingel 186 , 7514 BX Enschede, Overijssel

E-mail

Over Dierenkliniek Elze

Dierenkliniek Elze is een kleine praktijk gericht op een persoonlijke aanpak. Wij behandelen honden, katten, fretten, konijnen en knaagdieren, maar ook schildpadden en egels. We zijn in het bezit van digitale röntgen-, echo- en ECG apparatuur en hebben uitgebreide mogelijkheden tot bloed- en urineonderzoek in eigen laboratorium. Klaar terwijl u wacht!

Tevens hebben we de mogelijkheid tot het testen op een levershunt. Verder hebben we speciale dieetspreekuren die gehouden worden door een para-veterinair met een aanvullende opleiding op het gebied van diervoeding.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Do
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dierenkliniekelze

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Elze in Lasondersingel 186, Enschede Overijssel 7514 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7514 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820829]