Eijsink Henk Master Manueel Therapeut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Onlandhorst 73 , 7531 KW Enschede, Overijssel

E-mail

Over Eijsink Henk Master Manueel Therapeut

Uw therapeut: Henk Eijsink

Door een jarenlange ervaring in de praktijk van alle dag, en ook de ervaringen die hij vroeger opdeed in Het Groote Schuur Ziekenhuis in Kaapstad en bij FC Twente, heeft hij in Enschede en omgeving een naam kunnen opbouwen op het gebied van het behandelen van klachten aan de wervelkolom.
Met doorgaans slechts enkele behandelingen worden rug- en nekklachten verholpen dan wel voorwaarden geschapen voor bespoediging van de natuurlijke, lichaamseigen, herstellende processen.

Ook uitstralende klachten aan de ruggengraat, zoals arm-, been-, buik-, borst-, en hoofdpijn worden dikwijls met succes behandeld.

Het altijd up-to-date houden van de vakkennis, en het onderhouden van de vervolgstudies onder het motto van 'life long learning', hebben zijn doelgericht handelen in de jaren drastisch vergroot. Met de afronding een twee jarige 'Professional Master Manuele' studie in 2009 is hij nog beter in staat zijn handelen naar de buitenwereld te onderbouwen.

Zijn kennis en zijn handelen gaan al jaren hand in hand.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Eijsink Henk Master Manueel Therapeut in Onlandhorst 73, Enschede Overijssel 7531 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7531 KW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827115]