Frolijk Gastouder Enschede

Afdrukken

Is Frolijk Gastouder Enschede incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zomervlinder 3a , 7534MG Enschede, Overijssel

E-mail

Over Frolijk Gastouder Enschede

Hoi,

Mijn naam is Lenie, ik ben getrouwd met Remon en moeder van 2 kinderen: Nine, een meisje van 5 jaar en Juun, een jongen van 3 jaar. Na 13 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang vond ik het tijd worden om te stoppen. Mijn gevoel paste niet meer bij de plek waar ik werkzaam was. Ik wil er zijn voor de kinderen, ze alle aandacht die ze nodig hebben en het veilige gevoel van thuis geven. Plezier en gezelligheid vind ik ook erg belangrijk! Daarom ben ik gestart met Frolijk Gastouderopvang!

Ik heb natuurlijk veel ervaring met kinderen en zal ik zeker inspelen op de behoefte van jullie kind(eren). Ik heb ontzettend veel zin om weer te werken met kinderen. Gezellig samen knutselen, liedjes zingen of voorlezen. Maar ook flesjes geven, wandelen, verzorgen en ga zo maar door. In mijn huis heb ik een speciale speelkamer voor de kindjes met allerlei speelgoed voor alle leeftijden en voor jongens en meisjes. Ook hebben we een speeltuin om de hoek en een heerlijk ruime tuin. Mijn hart l

Kaart

Producten en diensten

Gastouder Enschede

18-01-2016

Gastouder in Enschede met 13 jaar werkervaring in kinderopvang. Gastouderopvang is bewezen beter voor je kindje dan het kinderdagverblijf en tot wel 50% goedkoper dan het kinderdagverblijf. Dus betaa…Is Frolijk Gastouder Enschede in Zomervlinder 3a, Enschede Overijssel 7534MG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer enschede diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede enschede per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7534MG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3812994]