Fysiotherapie Kitty de Boer Oosterpoort

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosterstraat 2 3 , 7514 DZ Enschede, Overijssel

E-mail

Over Fysiotherapie Kitty de Boer Oosterpoort

Fysiotherapie

Voor wie?
Voor mensen die vragen of klachten hebben over het bewegen en/of de lichaamshouding. Tevens voor revalidatie na een operatie of blessure. De klachten kunnen gaan over pijn, krachtsvermindering, spanning/stress, stijfheid, moeite met bewegen etc. De problemen hierbij kunnen zich voordoen in het dagelijks leven, op het werk en tijdens/na sport of hobby.
Ook mensen met loopproblemen vanwege bijv. Claudicatio Intermittens kunnen bij ons terecht voor looptraining.

Wat kunt u verwachten?
Er zal bij uw eerste bezoek een analyse gemaakt worden van uw gezondheidsprobleem/hulpvraag. Dit gebeurt door middel van het stellen van vragen en een onderzoek. De conclusie zal met u worden besproken en aan de hand daarvan wordt samen met u een plan van aanpak opgesteld. De behandeling kan bestaan uit het geven van informatie en advies, manuele therapievormen, houdingsoefeningen, doelgerichte trainingen, massage, tapemethoden en zonodig aanvullend toepassen van apparatuur.

Bent u goed verzekerd?
Jaarlijks gaan miljoenen mensen naar de fysiotherapeut. Het is belangrijk dat u hiervoor goed verzekerd bent. In vele gevallen is het nodig om een aanvullende verzekering te hebben voor fysiotherapie.
U kunt hier kijken of u verzekerd bent voor fysiotherapie in 2014 en voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Kitty de Boer Oosterpoort in Oosterstraat 2 3, Enschede Overijssel 7514 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7514 DZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227964]