Gladior geeft gratis zoekmachine marketing SEMinar

Door: Gladior  15-01-2009
Trefwoorden: Marketing, Zoekmachine, Seminar

Met behulp van zoekmachine marketing kunnen organisaties online in contact komen met de doelgroep. Zoekmachine marketing is een effectieve vorm van pullmarketing, waarbij de potentiële klant getroffen wordt op het moment dat de behoefte aan een dienst of product groot is. De potentiële klant is immers actief op zoek.

Tijdens het gratis zoekmachine marketing SEMinar komen o.a. de verschillen tussen Search Engine Optimization en Search Engine Advertising en de nieuwste trends op het gebied van zoekmachine marketing aan bod. Het SEMinar is van 11.30 tot 14.30 uur en wordt gehouden aan het Pantheon 20 in Enschede. Deelnemers worden verzocht zich van de te voren in te schrijven.

Meer info en inschrijven: www.gladior.com.

Over Gladior
Gladior is één van de grondleggers van zoekmachine marketing in Nederland en zorgt voor haar klanten voor een omzetverhoging door middel van een optimale vindbaarheid in Google. Gladior B.V. en Gladior GmbH zijn onderdeel van de Innovadis Groep.
Onder de Innovadis Groep behoren eveneens de werkmaatschappijen Indenty B.V. en Innovadis B.V. Indenty richt zich op de techniek van zoekmachine marketing en Innovadis heeft als kernactiviteit het ontwikkelen en implementeren van innovatieve Web portalen.
Bij de Innovadis Groep zijn ruim zeventig mensen werkzaam. De fundering voor de Innovadis Groep werd in 1994 geleden gelegd met de oprichting van Innovadis. Gladior B.V. en Indenty volgden vijf jaar later.

Trefwoorden: Marketing, Seminar, Zoekmachine, Zoekmachineoptimalisatie