Huisartspraktijk C Kerbert

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 83 85 , 7524 CG Enschede, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartspraktijk C Kerbert

Na mijn geneeskunde studie in Brussel heb ik 4 jaar bij de Koninklijke Marine gewerkt. Tijdens deze periode kwam ik erachter dat het huisartsenvak enorm boeiend is. Ik heb toen besloten om me daar verder in te specialiseren. Dat heb ik in Twente gedaan. Mijn laatste jaar van de opleiding werkte ik bij Dr.Kerbert, en de samenwerking was zo prettig dat we gezamenlijk hebben besloten dat ik daar zou blijven werken.

Ik werk op de maandag en donderdag van 8.00-17.00uur.

Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. U moet altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen. Als u voor 11 uur belt kunt u meestal dezelfde dag terecht. Als u een eenvoudige vraag heeft dan kunt u dit met de assistente overleggen, of vragen of de huisarts u terugbelt.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. ook kan zij inschatten of uw klacht(en) meer tijd vergen van de huisarts zodat zij een dubbele afspraak kan maken(20 minuten). De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Huisartspraktijk C Kerbert in Dorpsstraat 83 85, Enschede Overijssel 7524 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7524 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826091]