WEBTON neemt IAN Group over

WEBTON neemt IAN Group over van Ian Group

Door: Ian Group  06-09-2007
Trefwoorden: Webton

WEBTON neemt IAN Group over

Enschede, 6 september 2007 – Het in Hengelo gevestigde Webton Internetdesign heeft aangekondigd een overeenkomst te hebben ondertekend voor overname van de IAN Group. De IAN Group is actief op de Internetmarkt sinds 1999 en adviseert organisaties in hun online marketingactiviteiten. De overname heeft geen gevolgen voor klanten en personeel van de IAN Group.

Webton Internetdesign verzorgt voor ruim 350 bedrijven in Oost-Nederland internetactiviteiten op het gebied van webdesign en zoekmachine marketing. De overname van de IAN Group betekent een belangrijke stap in de strategie van Webton Internetdesign om haar positie als websitebouwer in Oost-Nederland te versterken.

“In een tijd waarin bijna het hele bedrijfsleven draait op internetapplicaties, is de digitale snelweg cruciaal voor de huidige en toekomstige concurrentiepositie van een organisatie,” aldus Ton Heerze, directeur van Webton. “De overname van de IAN Group is een belangrijke stap in ons streven naar het bieden van totaaloplossingen voor onze klantenkring. Klanten kunnen bij ons terecht voor een professionele website en kunnen daarnaast gebruik maken van onze know-how op het gebied van zoekmachine marketing.”

Trefwoorden: Webton

Contact Ian Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share