Zoekmachine optimalisatie seminar Amsterdam

Door: Indenty - Zoekmachine Optimalisatie  02-03-2009
Trefwoorden: Marketing, Seo, Zoekmachine

Wat?

Tijdens het seminar schenkt Search Engine Marketing Consultant Marvin Rigot aandacht aan de voordelen die zoekmachine optimalisatie biedt, de nieuwste strategieën op dit gebied en wat deze dienstverlening op kan leveren. Daarnaast zal hij ingaan op de twee partnerprogramma’s die aangeven hoe Indenty met haar partners samenwerkt: het co-branded partnerprogramma en het private label partnerprogramma.

De voorgaande seminars die Indenty georganiseerd heeft, zijn enthousiast ontvangen door de deelnemers. “De deelnemers waren onder de indruk van de tijd die bespaard kan worden door onze tools in te zetten”, aldus Marvin Rigot. “Ook waren ze zeer te spreken over de extra omzet die partner worden oplevert”. Op 26 maart zal Indenty weer haar uiterste best doen om de deelnemende bedrijven met veel nieuwe kennis naar huis te sturen.

Wanneer?

Het seminar vindt plaats op donderdag 26 maart in Hotel Schiphol aan de Rijksweg A4 te Hoofddorp. Het programma begint om 13.00 uur. Voorafgaand hieraan, vanaf 12.30 uur, is er gelegenheid om te genieten van een uitgebreide lunch. Het seminar is geheel kosteloos. Het middagprogramma ziet er als volgt uit:  12.30 - 13.00 lunch / 13.00 - 13.45 Waarom zoekmachine marketing? / 13.45 - 14.00 Pauze / 14.00 - 15.00 Partnerprogramma van Indenty.  

Iedereen die geïnteresseerd is in het aanbieden van zoekmachine optimalisatie kan zich nu inschrijven via www.indenty.nl/agenda.

Over Indenty

Indenty is het eerste zoekmachine optimalisatie bureau dat zich richt op de ondersteuning van professionals. Zoekmachine optimalisatie is het geheel van activiteiten om een webpagina een goede positie in een zoekmachine te laten behalen. Indenty biedt tien jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie. Een team van gekwalificeerde technici werkt continu aan de beste optimalisatiediensten en tools.

Trefwoorden: Lunchseminar, Marketing, Seminar, Seo, Zoekmachine,

Contact Indenty - Zoekmachine Optimalisatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share