Zoekmachine Optimalisatie Seminar Groningen

Zoekmachine Optimalisatie Seminar Groningen van Indenty - Zoekmachine Optimalisatie

Door: Indenty - Zoekmachine Optimalisatie  22-04-2009
Trefwoorden: Marketing, Seo, Optimalisatie

Wat?
Tijdens het seminar schenkt onze Search Engine Marketing Consultant Marvin Rigot aandacht aan de voordelen die zoekmachine optimalisatie biedt, de nieuwste strategieën op dit gebied en wat deze dienstverlening u kan opleveren. Daarnaast zal hij ingaan op de twee partnerprogramma’s die aangeven hoe Indenty met haar partners samenwerkt: het co-branded partnerprogramma en het private label partnerprogramma.

De voorgaande seminars die Indenty georganiseerd heeft, zijn erg enthousiast ontvangen door de deelnemers. ‘Het seminar maakte goed duidelijk op welke manier Indenty samenwerkt met partners. Het was een erg interessante en innovatieve middag,’ aldus de reeds deelnemende bedrijven.

Ook op 28 mei zullen wij weer ons uiterste best doen om u met veel nieuwe kennis naar huis te sturen. Wanneer? Het seminar vindt plaats in het NH Hotel De Ville te Groningen. Het programma begint om 13.00 uur. Voorafgaand hieraan, vanaf 12.30 uur, is er gelegenheid om te genieten van een uitgebreide lunch. Het seminar is geheel kosteloos. Het middagprogramma ziet er als volgt uit: 12.30 - 13.00 Lunch 13.00 - 14.00 Waarom zoekmachine marketing? 14.00 - 14.10 Pauze 14.10 - 15.00 Partnerprogramma van Indenty 15.00 - ... Vragen en Netwerken. Wilt u deelnemen aan dit seminar? Schrijf u dan via www.indenty.nl/agenda. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 053 - 850 75 05 of via info@indenty.nl.

Over Indenty
Indenty is het eerste zoekmachine optimalisatie bureau dat zich richt op de ondersteuning van professionals. Zoekmachine optimalisatie is het geheel van activiteiten om een webpagina een goede positie in een zoekmachine te laten behalen. Indenty biedt tien jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie. Een team van gekwalificeerde technici werkt continu aan de beste optimalisatiediensten en tools.

Trefwoorden: Lunchseminar, Marketing, Optimalisatie, Seminar, Seo, Zoekmachine, Zoekmachinemarketing, Zoekmachineoptimalisatie,

Contact Indenty - Zoekmachine Optimalisatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share