Zoekmachine optimalisatie seminar in Groningen

Door: Indenty - Zoekmachine Optimalisatie  24-09-2008
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Seminar, Seo Partner

Indenty organiseert een seminar over zoekmachine optimalisatie en wel op 30 oktober aanstaande. Deze middag zal in het teken staan van diverse aspecten van zoekmachine optimalisatie. Bent u geïnteresseerd in zoekmachine optimalisatie? En belangrijker, wilt u meer weten over het aanbieden van zoekmachine optimalisatie aan uw klanten? Dan nodigen wij u van harte uit voor dit seminar!

Wat?
Tijdens het seminar schenkt onze Search Engine Marketing Consultant Marvin Rigot aandacht aan de voordelen die zoekmachine optimalisatie biedt, de nieuwste strategieën op dit gebied en wat deze dienstverlening u kan opleveren. Daarnaast zal hij ingaan op de twee partnerprogramma’s die aangeven hoe Indenty met haar partners samenwerkt: het co-branded partnerprogramma en het private label partnerprogramma. De voorgaande seminars die Indenty georganiseerd heeft, zijn erg enthousiast ontvangen door de deelnemers. ‘Het seminar maakte goed duidelijk op welke manier Indenty samenwerkt met partners. Het was een erg interessante en innovatieve middag,’ aldus de reeds deelnemende bedrijven. Ook op 30 oktober zullen wij weer ons uiterste best doen om u met veel nieuwe kennis naar huis te sturen.

Wanneer?
Het seminar vindt plaats op 30 oktober in Hotel Zuidbroek te Groningen. Het programma begint om 13.00 uur. Voorafgaand hieraan, vanaf 12.00 uur, is er gelegenheid om te genieten van een uitgebreide lunch. Het seminar is geheel kosteloos. Het middagprogramma ziet er als volgt uit:

12.00 - 13.00 Lunch
13.00 - 14.30 Waarom zoekmachine marketing?
14.30 - 14.45 Pauze
14.45 - 15.45 Partnerprogramma van Indenty
15.45 - ... Afsluiting

Wilt u deelnemen aan dit seminar? Schrijf u dan via www.indenty.nl/agenda. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 053 - 850 75 05 of via [email protected]

Over Indenty
Indenty is het eerste zoekmachine optimalisatie bureau dat zich richt op de ondersteuning van professionals. Zoekmachine optimalisatie is het geheel van activiteiten om een webpagina een goede positie in een zoekmachine te laten behalen. Indenty biedt tien jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie. Een team van gekwalificeerde technici werkt continu aan de beste optimalisatiediensten en tools.

Trefwoorden: Seminar, Seo Partner, Zoekmachine Optimalisatie,

Contact Indenty - Zoekmachine Optimalisatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share