Zoekmachine optimalisatie seminar in Vianen

Door: Indenty - Zoekmachine Optimalisatie  20-05-2009
Trefwoorden: Lunch, Online Marketing, Zoekmachine Marketing

SEO seminar
Tijdens het seminar doet Search Engine Marketing Consultant Marvin Rigot een boekje open over zoekmachine optimalisatie. Hij gaat in op de meest recente ontwikkelingen op dit gebied en bespreekt de voordelen die zoekmachine optimalisatie biedt. Bovendien laat hij zien wat het aanbieden van deze dienstverlening kan betekenen voor de omzet. Daarnaast zal hij spreken over de twee samenwerkingsverbanden die Indenty aanbiedt: het co-branded partnerprogramma en het private label partnerprogramma. Reeds deelnemende bedrijven waren enthousiast: ‘Het was een erg interessant en ook leerzaam seminar. Een geslaagde middag!’

Programma
Het seminar vindt plaats in het Van der Valk hotel in Vianen. Het programma begint om 13.00 uur. Voorafgaand hieraan, vanaf 12.30 uur, is er gelegenheid om te genieten van een uitgebreide lunch. Het middagprogramma ziet er als volgt uit: 12.30 - 13.00 Lunch 13.00 - 14.00 Waarom zoekmachine marketing? 14.00 - 14.10 Pauze 14.10 - 15.00 Partnerprogramma van Indenty 15.00 - ... Vragen en Netwerken.

Inschrijven
Bedrijven die willen deelnemen aan dit seminar kunnen zich geheel kosteloos inschrijven via www.indenty.nl/agenda/. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Indenty via 053 - 850 75 05 of via info@indenty.nl.

Over Indenty
Indenty is het eerste zoekmachine optimalisatie bureau dat zich richt op de ondersteuning van professionals. Zoekmachine optimalisatie is het geheel van activiteiten om een webpagina een goede positie in een zoekmachine te laten behalen. Indenty biedt tien jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie. Een team van gekwalificeerde technici werkt continu aan de beste optimalisatiediensten en tools.

Trefwoorden: Lunch, Lunchseminar, Online Marketing, Onlinemarketing, Seminar, Seo, Zoekmachine Marketing, Zoekmachinemarketing,

Contact Indenty - Zoekmachine Optimalisatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share