Kinderfysiotherapie Praktijk E A Tjerkstra-Timmerman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ferdinand Bolstraat 88 , 7545 CH Enschede, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinderfysiotherapie Praktijk E A Tjerkstra-Timmerman

Een kind dat aan het begin van zijn leven staat, ontwikkelt zijn vele lichamelijke functies. Door verschillende oorzaken kan het voorkomen dat een kind zijn belangrijke lichamelijke functies onbewust erg éénzijdig beoefent/gebruikt.

Op deze praktijk wordt het kind behandeld vanuit de het feit en de ervaring dat een kind zich optimaal kan en gaat ontwikkelen als er voldoende voorwaarden voor lichamelijke ontwikkeling aanwezig zijn. Door de intensieve ontwikkeling die een jong mens(ekind) doormaakt en het unieke evenwicht waarin een lichaam opgroeit, is het belangrijk om de voorwaarden van het bewegen op te bouwen. Dit levert een basis waarop ieder kind kan bouwen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Kinderfysiotherapie Praktijk E A Tjerkstra-Timmerman in Ferdinand Bolstraat 88, Enschede Overijssel 7545 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7545 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819554]