Kleinbouw Twente

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mekkelholtsweg 33 , 7523 DB Enschede, Overijssel

E-mail

Over Kleinbouw Twente

Aannemersbedrijf Kleinbouw Twente uit Enschede heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoud. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en de beste garantie op onze verbouwings-, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Onze diensten zijn: dankzij onze ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij uw verbouwing of renovatie van A tot Z uitvoeren.
De werkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn lopen uiteen van bijvoorbeeld: het vervangen van een kozijnen, renovatie van een badkamer, een dakkapel, een aanbouw of een complete verbouwen van uw een woning.
Door een goede samenwerking met vertrouwde en vakkundige onderaannemers, zijn wij ook in staat grotere projecten te realiseren.

We willen onze klanten graag de beste garantie geven. Daarom is Kleinbouw Twente een aannemer met het certificaat Keurmerk Kwaliteitsvakman. Dit keurmerk wordt uitgegeven na een grondige screening en klantenonderzoek. Het keurmerk biedt voor klanten van Kleinbouw Twente recht op een gratis technische inspectie en onafhankelijke geschillencommissie.
Maximale zekerheid dus!

Voor onze klanten hebben we al veel mooie projecten uitgevoerd. Dankzij onze ervaring kunnen wij u als klant perfect adviseren over uw verbouwing. Onze sterkte zit in het bouwkundig inzicht en het meedenken met de klant. Zo werken we samen met onze klanten aan het beste resultaat. Niet zo vreemd dat Kleinbouw Twente goede referenties en tevreden klanten heeft.

Kijk op onze site voor een uitgebreid overzicht wat Kleinbouw Twente allemaal heeft gemaakt!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KleinbouwTwente/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kleinbouw Twente in Mekkelholtsweg 33, Enschede Overijssel 7523 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7523 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823340]