Webdesigner kiezen

Door: Libertes  09-04-2009
Trefwoorden: Website, Webdesign, Offerte

Het vinden van een partner voor webdesign kan erg moeilijk zijn. De prijzen van de meeste webbouwers zijn ondoorzichtig en het aanbod is erg groot. Zonder verstand van zaken is het bovendien erg moeilijk de kwaliteit van het geleverde product in te schatten.

Met www.offerteswebdesign.nl probeert Libertes de webdesign markt transparanter te maken en het voor derden makkelijker te maken om een aanbieder op zijn waarde te schatten. Zo is het mogelijk voor klanten om ervaringen met een aanbieder te delen. Ook is het eenvoudig mogelijk om prijzen te vergelijken door een offerte aan te vragen bij designer in uw regio.

Libertes probeert op deze manier de prikkel om kwaliteit te leveren voor een gunstige prijs te vergroten. Hierbij wordt ruimte geboden voor een individuele presentatie van het bedrijf door het toevoegen van bedrijfsspecifieke informatie. Deze presentatie van het bedrijf is geheel gratis.

Kortom gratis vermelding voor webdesigners en gratis vergelijken van alternatieven voor (toekomstige) klanten. Een stap in de goede richting voor een transparante markt.

Trefwoorden: Keuze, Offerte, Vergelijken, Webdesign, Webdesigner, Website

Contact Libertes

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share