Marbé JD Hairstylisten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Heurne 42 , 7511 GW Enschede, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Marbé JD Hairstylisten

Wij zijn Jacqueline en Daisy. Uw kapsters die ervoor zorgen dat uw haar weer helemaal in model zit. Ons team heeft nog meer specialiteiten. Wij tonen u die graag. U kunt bij ons terecht voor hairstyling, visagie, nagelstyling en hairextensions. Bovendien beheersen we de kunst van het epileren van de wenkbrauwen met behulp van draad.
Wij zien het als onze uitdaging u er goed verzorgd uit te laten zien. Wij knippen zowel dames als heren en regelmatig volgen wij scholing om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werken wij met een uitgekiende en exclusieve productenlijn.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MARBEJD

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Marbé JD Hairstylisten in De Heurne 42, Enschede Overijssel 7511 GW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7511 GW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816239]