Micronit Microfluidics ISO gecertificeerd

Micronit Microfluidics ISO gecertificeerd van Micronit Microfluidics

Door: Micronit Microfluidics  25-07-2006
Trefwoorden: Iso, Microfluidics, Lab-on-a-chip

Het Enschedese micro- en nanotechnologie bedrijf Micronit Microfluidics BV heeft het ISO 9001:2000 certificaat behaald. Op 24 juli jl. is het certificaat uitgereikt aan Micha Mulder en Ronny van ‘t Oever, directeuren en tevens oprichters van Micronit.

ISO 9001:2000 is de wereldwijd bekendste norm van de International Standards Organization (ISO). De norm stelt algemene eisen voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat zich onder andere richt op klantgerichtheid, leiderschap en continue verbetering van de kwaliteit binnen een organisatie.

Mulder: “Kwaliteit heeft altijd een sleutelrol gespeeld binnen Micronit. Omdat we een snel groeiende organisatie zijn staat het hoog in het vaandel en dient het constant bewaakt te worden. Het feit dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de ISO 9001:2000 norm verzekert onze klanten dat zij de hoogst mogelijk kwaliteit blijven ontvangen.”

Micronit Microfluidics ontwikkelt en fabriceert glazen chips voor transport en manipulatie van heel kleine hoeveelheden vloeistof. Deze chips worden gebruikt voor zogenaamde ‘lab-on-a-chip’ applicaties, om bijvoorbeeld nieuwe medicijnen te ontwikkelen of DNA- en bloedanalyses uit te voeren. Micronit is gevestigd in Enschede, vlakbij de Universiteit Twente.

Noot voor de redactie:
Een persfoto bij dit bericht is te vinden op http://www.micronit.com/files/micronit_iso.jpg.
Links Micha Mulder, rechts Ronny van ’t Oever.

Nadere informatie:
Micronit Microfluidics BV
Drs. M. Pelle
Hengelosestraat 705
7521 PA Enschede
+31 (0)53 483 65 84
[email protected]
http://www.micronit.com

Trefwoorden: Iso, Lab-on-a-chip, Microfluidics, Micronit,