Moolen Food Group BV vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Josinkstraat 21 , 7547 AA Enschede, Overijssel

E-mail

Over Moolen Food Group BV vd


Familietraditie sinds 1966

Al 50 jaar komen de lekkerste noedels uit Het Verre Oosten van Nederland, Enschede! Het begon allemaal in 1966 toen Van der Moolen senior kelner was in het Chinese restaurant van zijn Chinese vader. Hij wist vanuit zijn geboorteland hoe authentieke noedels moesten smaken, echter de toenmalige leveranciers konden niet de gewenste kwaliteit noedels leveren die hij voor ogen had. Het idee ontstond om zelf authentieke noedels te gaan maken.

Na een lange periode van testen en aanpassingen aan machines lukte het; de beste authentieke gewalste mie wordt gemaakt in Enschede. In eerste instantie werd de mie op kleine schaal gemaakt voor het eigen Chinese restaurant, maar al snel bleken vele andere Chinese restaurants ook interesse te hebben. Onder de naam ‘Miefabriek Tai Ming’ werd het nieuwe bedrijf in 1966 een feit. Anno 2016 nog steeds de naam van het merk van Van der Moolen Foodgroup, waaronder de lekkerste gewalste mie verkocht wordtl. Tai Ming betekent tenslotte ook: de lekkerste bami!

Inmiddels is Van der Moolen Foodgroup uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. De fabriek is fors uitgebreid met onder andere een eigen kook- & verpakafdeling om op elke manier te kunnen voldoen aan de vraag van de verschillende klanten. Met een team van enthousiaste collega’s werken ze elke dag om een hoogwaardig en divers assortiment noedels, pasta en rijst te produceren of alvast voor te koken.
Onze producten zijn ook in de supermarkt verkrijgbaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Food Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Moolen Food Group BV vd in Josinkstraat 21, Enschede Overijssel 7547 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7547 AA, Nederland

 • Green-select

  Brandemaatweg 10 Enschede Overijssel 7523 JB

 • De Roo Ict Solutions

  Zonstraat 36 Enschede Overijssel 7521 HH

 • Duyn

  Haaksbergerstraat 602 Enschede Overijssel 7545 PG

 • Warmstal

  Meester Oude Groenstraat 8 Enschede Overijssel 7548 SB

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818729]