Glance CMS

Door: Nedforce Informatica Specialisten B.V.  29-07-2013
Trefwoorden: Content Management Systeem, Content Management

Glance CMS is een gebruikersvriendelijk en vooruitstrevend Content Management Systeem. Het beheer gebeurt op de pagina zelf door content naar de juiste plek te verslepen of instellingen en teksten via popups te wijzigen. Glance CMS is uitermate geschikt voor maatwerk software en maakt het aanzienlijk eenvoudiger om content toe te voegen of te wijzigen. Het gebruik van Glance CMS zorgt direct voor een efficiëntere en effectievere manier van content management, wat resulteert in een kostenbesparing. Op www.nedforce.nl/producten vindt u meer informatie over Glance CMS en de andere interessante onderdelen van de Glance productline.

Trefwoorden: Content Management, Content Management Systeem

Contact Nedforce Informatica Specialisten B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Nedforce Informatica Specialisten B.V.

Website gemeente Deventer in top 10 van Nedforce Informatica Specialisten B.V. thumbnail
25-11-2009

Website gemeente Deventer in top 10

De gemeente Deventer is naar de negende plaats gestegen op de landelijke ranglijst voor digitale dienstverlening via www.deventer.nl. De resultaten en ranglijsten naar aanleiding van het Jaaronderzoek 2009 van de Overheid.nl Monitor zijn op maandag 9 november bekend gemaakt. De website werd in 2008 door Nedforce ontwikkeld en nog steeds wordt er druk aan doorontwikkeld.


23-04-2009

Ondersteuning voor background daemons

RailsCluster is trots om volledige ondersteuning aan te kondigen voor het draaien van background daemons zoals BackgrounDRb, Ferret, memcached en Sphinx. Voor een extra maandelijks bedrag kunt u zulke daemons gebruiken op ons cluster


Website Gemeente Deventer stijgt met stip van Nedforce Informatica Specialisten B.V. thumbnail
17-04-2009

Website Gemeente Deventer stijgt met stip

In 2008 partnerde Gemeente Deventer met internetspecialist Nedforce voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Met meetbare resultaten: een stijging met stip op de Overheid.nl Monitor van plaat


02-04-2009

Deventer.nl wint publieksprijs webcommunicatie

Op 1 april 2009 reikte Logeion de Grand Prix Webcommunicatie uit. De door Gemeente Deventer en Nedforce ontwikkelde website Deventer.nl werd door het publiek verkozen tot beste website.


02-04-2009

Lenteactie 2009: 25% korting op Nedforce dienstverlening

Het voorjaar is een tijd van vernieuwen. Heeft u al eens nagedacht hoe u nog vóór de zomer meer leads kunt genereren én kosten kunt besparen? Zet het internet in! Nedforce biedt 25% korting op opdrachten die u in april 2009 gunt. Neem dus snel contact met ons op!


13-02-2009

Nieuwe pakketten in prijs verlaagd

Op basis van ontvangen feedback heeft RailsCluster nieuwe pakketten ontworpen voor Ruby on Rails hosting, waaronder ook een speciaal staging pakket. Ook zijn de prijzen verlaagd. Bovendien krijgt u staging pakketten 30 dagen gratis op proef.


03-12-2008

Nieuwe Deventer.nl een meetbaar succes

Voor de gemeente Deventer ontwikkelde Nedforce dit jaar de vernieuwde website www.deventer.nl en een enterprise web content management systeem. Na een vlot ontwikkeltraject van vier maanden werd op 23 mei de website gelanceerd. En met succes, zoals inmiddels duidelijk is geworden.


19-11-2008

Treehouse: enterprise web content management systeem

Nedforce kondigt Treehouse aan: het enterprise web content management systeem (CMS) dat aan de basis ligt van onder andere www.deventer.nl. Rijke interactie, met onder andere drag and drop functionaliteit, biedt efficiëntie en gebruiksgemak.


01-11-2008

RailsCluster: Ruby on Rails cluster hosting

Nedforce introduceert RailsCluster: het snelste en meest betrouwbare Ruby on Rails hosting platform in Nederland. Het platform is volledig redundant uitgevoerd, twee keer zo snel als andere Ruby on Rails hosts en heeft een beschikbaarheid van 99,8%. Ook Rack applicaties zoals Merb worden ondersteund.


13-06-2008

JRuby ondersteund door Nedforce

Nedforce biedt volledige ondersteuning voor JRuby, een Ruby implementatie gebaseerd op Java. JRuby is zeer geschikt voor de enterprise vanwege aanzienlijke voordelen op gebied van snelheid, betrouwbaarheid en integratie.