Systemisch Werken - meer inzicht in jouw klant

Systemisch Werken - meer inzicht in jouw klant van PeopleCoaching BV

Door: PeopleCoaching BV  07-06-2011
Trefwoorden: Coaching, Training, Persoonlijke Ontwikkeling

Workshop Systemisch Werken
Het Systemisch werken is een nieuwe ontwikkeling binnen de methodieken voor coaches en counsellors. Het werken met opstellingen geeft inzicht in je klant en jezelf! Je kunt met systemisch werken in je praktijk echt stappen zetten.

Toepasbaar in de praktijk
We behandelen de theoretische achtergrond over systemisch werk en opstellingen; oefenen met tafelopstellingen en de toepasbaarheid daarvan en gaan werken met miniopstellingen als intervisie-instrument. Tevens kun jij je eigen casuïstiek inbrengen waarbij een casus in de praktijk wordt uitgewerkt.

Duur en kosten
De eendaagse workshop Systemisch Werken wordt gehouden in Apeldoorn en Enschede en kost € 350,- (inclusief warm/koud buffet lunch)

Interesse en ontvang je graag een PDF met informatie? Stuur je email naar

Trefwoorden: Bijscholing, Coach, Coaching, Counselling, enschede, Loopbaancoaches, Overijssel, Persoonlijke Ontwikkeling, Training

Andere producten en diensten van PeopleCoaching BV

NLP Basis training van PeopleCoaching BV thumbnail
07-07-2011

NLP Basis training

Je leert duidelijker communiceren Het is een goede kennismaking met NLP Voor elke trainingsdag moet je huiswerk maken om het geleerde in de praktijk te toetsen Tijdens de trainingsdag wordt er gewerkt met praktijkvoorbeelden; zo kun je het echt integreren Het gaat om HOE en WAT je met NLP kunt doen, dus de praktische toepasbaarheid Het is een goedkope training, slechts € 500,-- voor 4 dagdelen!


Picasso Coaching - een creatief proces van PeopleCoaching BV thumbnail
07-06-2011

Picasso Coaching - een creatief proces

Voordelen workshop Picasso Coaching Door het fysieke schilderen komt men los van de mentale sfeer. De beelden die gecreëerd worden zijn emotioneel geladen, vol betekenis en nodigen uit tot gesprek en zelfreflectie. U maakt een verdiepingsslag in uwzelf.


Timemanagement - alles onder controle van PeopleCoaching BV thumbnail
07-06-2011

Timemanagement - alles onder controle

In de workshop Timemanagement wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: • huidige tijdsbesteding • routines • (werk-)planning • keuzes maken • uitstelgedrag


NLP - hoe en wat in de praktijk van PeopleCoaching BV thumbnail
07-06-2011

NLP - hoe en wat in de praktijk

Communiceren met NLP zorgt voor effect, zowel voor de ander als voor jou. Je bent beter in staat om contact te maken, gedachtegangen te volgen, gedrag te begrijpen én te beïnvloeden.


29-04-2010

GROEI, persoonlijke ontwikkeling in werksituaties

Help jezelf of je klanten groeien. GROEI, persoonlijke ontwikkeling in werksituaties is hierbij een prima hulpmiddel!