Praktijk voor coaching en creativiteit

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weleweg 555 , 7548 PK Enschede, Overijssel

E-mail

Over Praktijk voor coaching en creativiteit

Voor de mooiste graffiti wandborden klop je aan bij PvCC Enschede/Boekelo. Wij organiseren workshops, kinderfeestjes en maken graffiti bij jouw thuis of bij jouw bedrijf op de muur. Ook bestel je bij ons wandborden in ieder gewenst formaat.
Kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen maken onder onze professionele begeleiding (bijna 25 jaar ervaring) de vetste graffiti's. Onze workshops zijn ook te boeken op iedere gewenste locatie in de regio Twente.
De feestjes en workshops zijn altijd all-in: Onbeperkt drinken, versnaperingen, een ijsje en een zakje chips zitten bij de prijs inbegrepen. De kinderfeestjes en workshops zijn met stip de origineelste en gaafste in de regio Twente.
Mondkapjes, veiligheidsbrillen en bescherming voor kleding is ook inclusief. Wij werken met goede kwaliteit wandborden van maar liefst 1.22 breed en 61 cm hoog en met goede kwaliteit spuitbussen. Ook kan je in de PvCC knutselen en schilderen en kan je van alles doen wat met creativiteit te maken heeft.
Natuurlijk verzorgen wij ook personeelsfeestjes vrijgezellenfeestjes en verenigingsfeestjes. Wij werken samen met scholen en kunnen ook uw bedrijf van dienst zijn met mooie en bijzondere reclame.
Bij ons boek je graffiti workshops voor kinderen vanaf 6 jaar.
Wij hebben ook unieke glitterworkshops waar meiden zich kunnen uitleven met graffiti & glitters.
Daarnaast maken wij ook glow in the dark wandborden tijdens speciale workshops.
Voor kinderen met een beperking zijn er speciale workshops.
Op de Facebookpagina van de PvCC kan je alle evenementen en activiteiten terug vinden

Kinderfeestjes zijn geschikt vanaf 7 jaar en ook tieners kunnen zich hier uitleven.
Workshops boek je al all-in vanaf 24,95 euro en kinderfeestjes zijn te boeken voor 4 of 8 kinderen en kosten ook 24,95 per deelnemer en 2 begeleiders gaan gratis mee.

Openingstijden

Ma - Di, Do
Gesloten
Wo, Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/praktijkvoorcoachingencreativiteit/

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Praktijk voor coaching en creativiteit in Weleweg 555, Enschede Overijssel 7548 PK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Entertainment diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Entertainment per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7548 PK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822892]