Ton Beune benoemd tot algemeen directeur Raedthuys Groep

Door: Raedthuys & Partners  26-04-2006
Trefwoorden: Personalia

Enschede, 26 april 2006. De heer drs. A.H. Beune (52) is per 1 juli 2006 benoemd tot algemeen directeur van de Raedthuys Groep. De heer Beune is tot die datum manager van de business unit Ontwikkeling & Innovatie bij de ontwikkelingsmaatschappij voor Overijssel en Gelderland, Oost N.V..
De Raedthuys Groep ontwikkelt, financiert, exploiteert en verzekert duurzame energieprojecten. De Raedthuys Groep is in Nederland de grootste private ontwikkelaar van windenergie. De duurzaam opgewekte, donkergroene stroom verkoopt de onderneming aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. De Raedthuys Groep telt circa 30 medewerkers.
De benoeming van de heer Beune past in de ambities van de Raedthuys Groep om in de komende jaren uit te groeien tot een onderneming die in de volle breedte actief is in duurzame energie. Daarbij wordt gekeken naar projecten in binnen- en buitenland.
De heer A. Wispels, directeur-eigenaar van de Raedthuys Groep, is ingenomen met de komst van de heer Beune: “Het is ons de laatste jaren voor de wind gegaan en nu is het tijd voor de volgende stap. Wij geloven in duurzame energie en dat is meer dan wind alleen. We willen diversificeren en dat stelt nieuwe eisen aan onze mensen en aan de organisatie. Met Ton Beune denken wij beter en sneller onze ambities te realiseren.”
Voor de heer Beune komt de overstap op het juiste moment. “De fusie tussen de ontwikkelingsmaatschappijen van Gelderland en Overijssel is succesvol verlopen. Oost N.V. is een gezond bedrijf en ik ben blij dat ik daaraan heb mogen bijdragen. Het is tijd voor de volgende uitdaging. Bij de Raedthuys Groep kan ik met een ploeg enthousiaste specialisten werken aan het ontwikkelen van winstgevende duurzame energieprojecten. Voor een belangrijk deel betekent dit het ontginnen van nieuw terrein en dat ligt mij wel.”

Trefwoorden: Personalia

Contact Raedthuys & Partners

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share