Rijschool ORA

Afdrukken

Is Rijschool ORA incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geessinkweg 75 , 7544TV Enschede, Overijssel

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Rijschool ORA

Kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze persoonlijke manier van begeleiding en lesgeven zorgen wij er voor dat je optimaal presteert op je examen.

Je krijgt bij onze rijschool een ervaren instructeur. Tijdens de rijles vult de instructeur een persoonlijke instructiekaart in. Op deze manier blijft hij precies op de hoogte van de vorderingen van je rijopleiding. Wij volgen de CBR-rijprocedure en je krijgt dus rijles volgens de CBR-richtlijnen. Zo zorgen we er voor dat je precies aan de eisen van de examinator voldoet.

Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens het praktijkexamen of je zelfstandig en verantwoord aan het verkeer deelneemt. Daarbij speelt je eigen veiligheid en die van anderen een grote rol. Als je rijvaardigheid voldoende is om zelfstandig de weg op te kunnen, dan ben je geslaagd en kun je je een dag later aanmelden bij de gemeente waar je woont. Een week later haal je vervolgens je rijbewijs af.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Rijschool ORA in Geessinkweg 75, Enschede Overijssel 7544TV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rijschool diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Rijschool per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7544TV, Nederland

 • Boutri

  Velveweg 43 Enschede Overijssel 7533 XD

 • D. Kuis

  Kuipersdijk 194 196 Enschede Overijssel 7512 CM

 • Zonweringsbedrijf Zonex

  Zomerweg 155 Enschede Overijssel 7532 RB

 • Gricon

  Hooiraamhoek 76 Enschede Overijssel 7546 MB

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3812964]