Robitex en Wevers Sport: gedreven professionals slaan handen ineen

Door: Robitex  03-11-2008
Trefwoorden: Sponsoring, Rallyclinic, Robitex,

Het gaat goed in de Nederlandse rallysport. Niet alleen de resultaten worden steeds beter, maar ook het materieel waarin men rijdt wordt hand over hand beter. Een gevolg van het feit dat veel teams er voor kiezen om steeds verder te professionaliseren. Wevers Sport, het team rond Erik Wevers, speelt daarin een voortrekkersrol.

Die voortrekkersrol bestaat uit het aan de start brengen van topmaterieel. Sinds het begin van het seizoen 2008 rijdt Wevers Sport met drie Ford’s Focus RS WRC 06 (voor Erik Wevers en Dennis en René Kuipers) en de Skoda’s Fabia WRC 05 van John Temmink en Harry Kleinjan. Wevers Sport neemt onder andere deel aan het Rallyclinic Dutch Open en de Euro Rally Challenge, waar Erik Wevers één van de initiatiefnemers van is. In beide kampioenschappen heeft Erik Wevers in de afgelopen weken de titel weten te behalen.

Sportief succes gaat bij Wevers Sport hand in hand met een professionele uitstraling van het gehele team. En dat reikt ver. Van een gelijke uitstraling van de auto’s tot de teamkleding die de monteurs dragen. Die teamkleding is de basis geweest van de samenwerking tussen Robitex uit Enschede en Wevers Sport. Het bedrijf uit Enschede levert relatiegeschenken, reclameartikelen en premiums. Daarnaast zijn ook ook gave custom made items te bestellen. Een prachtig voorbeeld daarvan zijn de schitterende teamcaps van Wevers Sport. Bij Robitex staan specialisten klaar voor wie de vraag niet ver genoeg kan gaan.

Robitex werkt, net als de mensen bij Wevers Sport, met de speekwoordelijke Twentse nuchterheid en gaat geen uitdaging uit de weg. Meedenken en enthousiasme zijn de kernwaarden waardoor grote organisaties kiezen voor Robitex. Zowel Wevers Sport als Robitex zijn marktleiders op hun werkgebied. En als gedreven professionals de handen ineen slaan is succes bijna verzekerd.

Trefwoorden: Rallyclinic, Robitex, Sponsoring, Wevers Rally Team, Wevers Sport,

Contact Robitex

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share