Sanitize biedt recessiebestendige schoonmaak

Sanitize biedt recessiebestendige schoonmaak van Schoonmaakbedrijf Sanitize

Door: Schoonmaakbedrijf Sanitize  01-02-2009
Trefwoorden: Schoonmaakbedrijf, Schoonmaken, Schoonmaakbedrijven

Schoonmaakbedrijf Sanitize is nieuw regionaal schoonmaakbedrijf in Twente.

Welke zich voornamelijk richt op het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren/bedrijfsgebouwen en scholen.
Het verschil ten opzichte van haar concurrenten is dat Sanitize op een geheel nieuwe wijze haar klantenkring voorziet van compleet facilitair onderhoud. 'Onze organisatie biedt bedrijven compleet facilitair onderhoud aan welke past binnen het economische budget van de desbetreffende klant, waarbij tevens een schone werkomgeving wordt gegarandeerd', aldus ondernemer Jurian Dol.

Volgens 'Dol' schieten werkgevers nogal te kort in de zorgplicht welke zijn als werkgever hebben conform arbowetgeving. 'Iedere werknemer in Nederland heeft het recht om te werken in een schoon en veilige werkomgeving'. Als organisatie is het essentieel om te investeren in deze werkomgeving. Deze investering ziet men later terug in het dalende ziekteverzuim en stijgende productiviteit van de werknemer.
Naast de complete facilitaire diensten van Sanitize, weten zij tevens in te spelen op de onrustige economische situatie. Ondernemer Jurian Dol ligt de werkwijze nader toe: 'Momenteel bestaan er bij bedrijven veelal contracten met facilitaire dienstverleners waarbij geen rekening wordt gehouden met een teruggang in bedrijfsactiviteiten waardoor minder schoonmaakonderhoud mogelijk is.

Sanitize biedt haar klantenkring een flexibel contract aan waarbij zowel vermeerdering als vermindering kan plaatsvinden zodat organisaties te alle tijde direct kunnen besparen op het schoonmaak onderhoud'.
Naast deze flexibiliteit profiteert de klant tevens van het feit dat Sanitize gebruik maakt van gediplomeerd schoonmaakpersoneel en gebruik maakt van landelijk erkende kwaliteitscontroleurs om de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven.

Betrokkenheid
Naast de vele garanties van Sanitize staan zij tevens voor betrokkenheid naar zowel de klant als werknemer. Het onderhouden van goede relaties met de klant en goede communicatie zijn minstens zo belangrijk. 'Wij gaan als organisatie onze klanten regelmatig bezoeken en willen weten wat er speelt en wat hun wensen zijn, om hier onze dienstverlening op aan te passen. De relatie onderhouden en goed communiceren zijn minstens zo belangrijk. Motivatie en enthousiasme maken in deze branche het echte verschil.’

Compleet concept
Sanitize staat voor een totaalconcept waarbij de klant maatwerk,kwaliteit en flexibiliteit wordt geboden. 'Onze flexibiliteit zoals eerder genoemd maakt het onderscheid met onze concurrenten', meent Jurian Dol. ‘Wij zijn een organisatie welke oplossingen biedt voor het gehele schoonmaakonderhoud voor elk pand in de regio.

Voor meer informatie: http://www.sanitize.nl

Trefwoorden: Sanitize Facilitair, Schoonmaak Garantie, Schoonmaakbedrijf, Schoonmaakbedrijven, Schoonmaakster, Schoonmaken,