Wilt u meer bezoekers in uw webshop?

Wilt u meer bezoekers in uw webshop? van Shopman Webshop Software

Door: Shopman Webshop Software  03-08-2009
Trefwoorden: Webshop, Zoekmachine Optimalisatie, Webshop Software

U heeft niets aan een webshop zonder bezoekers. Daarom biedt Shopman u zoekmachine optimalisatie voor uw webshop. Hiermee stijgt uw webshop in Google. Het resultaat is dat veel meer potentiële klanten uw webshop zullen bezoeken. Meer bezoekers betekent meer omzet. Dus waar wacht u nog op?

>> Lees meer informatie op de website over zoekmachine optimalisatie van een webshop.

Zoekmachine optimalisatie is de algemene term voor de verschillende technieken die worden gebruikt om een hoge positie in Google te verkrijgen. Shopman begint altijd bij de technische basis van de webshop. Als deze niet goed is zal Google de webshop niet goed kunnen indexeren. Dit houdt in dat u webshop nooit hoog in de ranking van Google zal komen. Shopman heeft daarom zelf een zoekmachine vriendelijke webshop software ontwikkeld. Deze webshop software is op technisch gebied helemaal afgestemd voor de zoekmachines. De producten in uw webshop zullen hierdoor automatisch worden geïndexeerd door Google.

Als de technische basis van de webshop goed is begint Shopman met de actieve zoekmachine optimalisatie. Het aanleggen van een netwerk van links naar uw webshop is hierbij belangrijk. Google vindt uw webshop belangijker wanneer er veel links staan op andere websites naar uw webshop. Tevens maken we in de fase van de actieve zoekmachine optimalisatie landingpages in uw webshop. Dit zijn pagina’s die geheel zijn ingericht op bepaalde zoektermen. Wanneer iemand in Google deze zoekterm intypt zal deze webpagina hoog in de Google ranking staan. Op deze manier kunt u eenvoudig op tal van zoekwoorden hoog in de zoekmachine komen.

Wilt u weten wat Shopman voor u kan betekenen?
Neem contact op door te bellen met 053 – 43 44 555 of mail.

Trefwoorden: Shopman, Webshop, Webshop Software, Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie Webshop,

Contact Shopman Webshop Software

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share