1e Full service landelijke online raamdecoratie specialist

1e Full service landelijke online raamdecoratie specialist van Stylit

Door: Stylit  19-01-2009
Trefwoorden: Gordijnen, Raamdecoratie, Vitrage

Steeds meer consumenten gebruiken het internet als de plaats om zich te oriënteren op aankopen. Voor raamdecoratie had de consument tot nu toe geen andere keus dan zich te wenden tot een van de traditionele woondetaillisten. Voor raamdecoratie geldt: “eerst zien én voelen, dan geloven”. Daarom heeft Stylit een nieuw concept gelanceerd: Online selecteren, thuis bekijken, thuis advies en thuis bestellen.

 

“Met de lancering van www.stylit.nl bieden we consumenten de mogelijkheid om hun stijl en wensen aan ons kenbaar te maken, zodat we diezelfde consument thuis veel beter kunnen adviseren” zegt David Schaap, Algemeen Directeur bij Stylit.nl. “Ons doel is het om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken”.

 

Het concept:

De consument zoekt online via de uitgebreide zoekmogelijkheden naar produkten die zij mooi vind. Tevens kan de consument foto’s van haar woning uploaden, zodat onze stylisten een compleet beeld hebben van de situatie en wensen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt, waarna onze stylist de consument met alle geselecteerde produkten bezoekt. De consument ziet dan of de geselecteerde producten haar verwachtingen echt waar maken. De stylist meet alles in, regelt de confectie én montage. De consument hoeft eindelijk haar deur niet meer uit om haar woning een nieuwe stijl te geven.

 

“De beperking van de traditionele winkel is dat de consument in een vreemde omgeving vaak slecht kan kiezen uit het enorme aanbod. Wij helpen de consument kiezen, zonder dat zij rekening hoeft te houden met openings- of reistijden” zegt Markus Rens, stylist van Stylit.nl.

 

Over STYLIT.nl:

Stylit B.V. is een onafhankelijke en CBW erkende online full-service wooninspirator, met stylisten en stoffeerders in het hele land.

----- einde persbericht ----

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie neemt u contact op met:

David Schaap – Algemeen Directeur     0800-40 30 200           [email protected]

Markus Rens – Stylist                                                0800-40 30 200           [email protected]

Trefwoorden: Duette, Gordijnen, Gordijnen Advies Aan Huis, Gordijnen Online, Inbetween, Plisse, Raamdecoratie, Stylit, Vitrage,