Van Tongeren Tuinen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwedijk 122 , 7524 BE Enschede, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Van Tongeren Tuinen

Van Tongeren Tuinen, een familiebedrijf met dertig jaar geschiedenis. Een bedrijf dat werkt aan zeer uiteenlopende projecten in de groene buitenruimte. De projecten variëren van kleine stadstuinen tot grootschalige renovaties van landgoederen.

Kenmerkend is de methode van aanpak. Bij de start van een project wordt de geest van de plek zo goed mogelijk eigen gemaakt. Samen met de specifieke wensen en eisen van een opdrachtgever vormen deze de basis van een goed ontwerp. In de ontwerpen van Van Tongeren Tuinen wordt zo veel mogelijk een relatie gelegd met de omgeving. Tevens wordt ieder ontwerp benaderd als "een maatpak" voor de opdrachtgever.

Na het vormen van een volledig plan vindt er een nauw aansluitende vertaalslag naar de uitvoering plaats. Door een jarenlange ervaring in uitvoering en kennis van zowel dode als levende materialen, kan het beeld van het ontwerp op minutieuze wijze gerealiseerd worden.
Bij de uitvoering van projecten wordt aandacht gegeven aan esthetisch hoge kwaliteit en een grote vorm van duurzaamheid.

Van Tongeren Tuinen staat te allen tijde open voor een vrijblijvend gesprek.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enschede Overijssel

Is Van Tongeren Tuinen in Nieuwedijk 122, Enschede Overijssel 7524 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ontwerp diensten in Enschede Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enschede Ontwerp per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enschede Overijssel, 7524 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226647]