Samenwerking Voordeelopinternet.nl en Yoron

Samenwerking Voordeelopinternet.nl en Yoron van Voordeelopinternet.nl

Door: Voordeelopinternet.nl  14-05-2009
Trefwoorden: Goedkoop, Verzekering, Samenwerking

Het intermediaire internet collectief Voordeel op Internet en Yoron, leverancier van complete websites mét content t.b.v. het intermediair hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

De samenwerking houdt onder meer in dat de deelnemers van voordeelopinternet.nl gebruik kunnen maken van een speciaal Yoron Arrangement (gratis bouw van de website, 1e jaar geen licentiekosten, vanaf 2e jaar tot maximaal 55% korting op licentietarief en andere voordelen).
Daarnaast zullen de huidige gebruikers van een ASSU Website van Yoron gewezen worden op de voordelen van aansluiting bij voordeelopinternet.nl.

Arjen Oeben Holla van Yoron: “ Beide bedrijven zijn complementair aan elkaar. Door deze samenwerking zal de groei van beide bedrijven nog sneller gaan dan verwacht. Wij zorgen voor het professionele visitekaartje van het intermediair en door deze samenwerking is ook de offerte- en afsluitkant direct goed ingevuld”.
Ron Meijer van voordeelopinternet.nl vult aan: ” De samenwerking betekent een doorbraak voor intermediair Nederland. Eindelijk is het intermediair in staat om een vuist te maken tegen de grote spelers als Independer, De Verzekeringssite en alle directe kanalen van zogenaamde ‘intermediair verzekeraars’. ”

Via de site, www.voordeelopinternet.nl, kunnen internetklanten van intermediairs direct de volgende producten afnemen:

- Zorgverzekeringen
- Schadeverzekeringen
- Uitvaartverzekeringen
- Risicoverzekeringen

Op de uitvaart- en risicomodule zit een webbased vergelijkingstool van vrijwel alle aanbieders. Omdat de site zodanig is gemaakt dat deze lijkt alsof die van het deelnemende intermediair is, hoeft een tussenpersoon geen tijd meer te steken in de bouw van zijn eigen internetshop, profiteert hij van gezamenlijke inkoop en is hij vindbaar op het web.

Voordeelopinternet.nl stelt de modules gratis ter beschikking aan het deelnemende intermediair.

Trefwoorden: Goedkoop, Overlijdensrisicoverzekering, Samenwerking, Uitvaartverzekering, Verzekeraar, Verzekering, Www.voordeelopinternet.nl, Ziektekostenverzekering,