Op zoek naar de juiste totaaloplossing voor uw kantoorinrichting | Wellinga Projectinrichting

Op zoek naar de juiste totaaloplossing voor uw kantoorinrichting | Wellinga Projectinrichting van Wellinga Werken en Wonen

Door: Wellinga Werken en Wonen  21-07-2011
Trefwoorden: Design, Bureaustoel, Directiemeubelen

Wellinga Projectinrichting

 
Verzorgt totaaloplossingen voor de inrichting van elke werkomgeving (denk hier bij aan: bureaustoelen, werkplekken, kantoormeubels) en levert meubilair voor andere kantoren, kantines, balies en uiteraard de volledige aankleding van uw desbetreffende ruimte.

Denk hierbij ook aan verlichting, raambekleding, garderobesystemen en beplanting. Natuurlijk kunnen wij ook een groot aantal facilitaire diensten voor u verzorgen, waaronder projectmanagement.
 
Stimulerende inrichting van uw werkomgeving leidt tot een optimale mix van productiviteit efficiency en werkplezier. Wellinga Projectinrichting kent de methoden die hier toe leiden. We passen ze graag toe, ook voor u.
 
Wellinga Projectinrichting biedt u kwalitatief hoogstaande producten van onder andere merken als: Markant, Vepa, BMAAmerland, Artifort, Thonet, Bert Plantagie, Wilkhahn, Casala en Schaffenburg.
 
Als het gaat om het inrichten van kantoren, vergaderruimtes, bedrijfsrestaurants, presentatieruimtes, archieven of ander interieur dan is Wellinga Projectinrichting uw partner.

Trefwoorden: bma, Bureaustoel, Design, Directiemeubelen

Contact Wellinga Werken en Wonen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Wellinga Werken en Wonen

Kantoorartikelen | Wellinga Direct van Wellinga Werken en Wonen thumbnail
21-07-2011

Kantoorartikelen | Wellinga Direct

  Wellinga Direct levert een totaalpakket aan uitstekende kantoorartikelen , op de juiste manier en voor een goede prijs. Denk