Aan de Stegge BV Bouwbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vonderweg 6 , 7468 DC Enter, Overijssel
Salland, Wierden

E-mail

Over Aan de Stegge BV Bouwbedrijf

Bouwbedrijf aan de Stegge bouwt huizen in vele stijlen. Voor elk huis dat zij mag bouwen geldt ‘voor het leven’. In een huis van Aan de Stegge voelt u zich veilig en geborgen en u hoeft zich niet af te vragen of uw huis wel het woongenot geeft waar u naar op zoek bent. Bouwbedrijf aan de Stegge bouwt uw woning volgens een speciaal woonconcept, waarbij we u begeleiden vanaf de aankoop van de kavel tot en met het sfeervolle wonen.

Bouwbedrijf aan de Stegge is in 1974 ontstaan en richtte zich in het beginsel op de traditionele woningbouw. Het bedrijf van toen is uitgegroeid tot een onderneming dat zich sterk weet te profileren in de multifunctionele markt van zowel traditionele woningbouw als de utiliteitsbouw.

De woningen die gebouwd worden via ons woonconcept, stralen exclusiviteit uit. De woningen worden dan ook op een innovatieve manier gerealiseerd, met een zeer hoog detailniveau. Wij als Bouwbedrijf aan de Stegge bieden u een hoge exclusiviteit, maar wel tegen een zeer scherp prijsniveau. Dit alles door het unieke woonconcept en de innovatieve manier van werken. Wanneer u deze site heeft bekeken nodigen wij u graag uit voor een informeel gesprek, waarbij we u uiteraard graag rondleiden door ons bedrijf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bouwbedrijfaandestegge/

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aan de Stegge BV Bouwbedrijf in Vonderweg 6, Enter Overijssel 7468 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Enter Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enter Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enter Overijssel, 7468 DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228926]