Coulisse BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vonderweg 48 , 7468 DC Enter, Overijssel
Salland, Wierden

E-mail

Over Coulisse BV

Raamdecoratie is meer dan een product; het is een verlengstuk van stijl en een uiting van individualiteit. Met deze visie is Coulisse sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot wereldwijd toonaangevend toeleverancier van raamdecoratie in zowel kant-en-klare producten voor de bouwmarkt als in onderdelen voor de assembleur en groothandel in maatwerk. Coulisse biedt haar klanten daarbij de volle breedte van producten aan – van houten jaloezieën tot rolgordijnen en van verticale lamellen tot plissés. Door een continue focus op innovatie, creativiteit en een flexibele instelling is Coulisse instaat zelf nieuwe trends te zetten en in te spelen op specifieke aanvragen van klanten
Coulisse richt zich met haar producten op assemblagebedrijven en groothandel. Voor consumentenvragen verzoeken wij u contact op te nemen met uw winkelier

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Enter Overijssel

Is Coulisse BV in Vonderweg 48, Enter Overijssel 7468 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vouwgordijnen diensten in Enter Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enter Vouwgordijnen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enter Overijssel, 7468 DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761886]