Schuttenbelt BV Vakantiecentrum 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vloodweg 7 , 7468 RS Enter, Overijssel
Salland, Wierden

E-mail

Over Schuttenbelt BV Vakantiecentrum 't

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt is een mooie familiecamping met all-weather faciliteiten en een buitenzwembad met waterglijbaan, geopend van mei tot september. In het hoogseizoen is er een animatieteam voor de kinderen. Verder is er een snackbar en een gezellige kantine. Er zijn geen speciale openingstijden, er is een beheerder aanwezig.
Naast de camping zijn er twee grote, gezellige en luxe ingerichte groepsaccommodaties. De Regge is geschikt voor 26 personen en de Elsgraven is geschikt voor 28 personen. Melden kunt u zich bij de beheerder op het park, ook hier zijn geen speciale openingstijden. De groepsaccommodaties kunnen het gehele jaar door gereserveerd worden. Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt in Enter in het prachtige landschap van Twente. De omgeving leent zich zeer goed voor fietsen, wandelen, varen en het bezoeken van leuke dorpjes.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Campsites

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schuttenbelt BV Vakantiecentrum 't in Vloodweg 7, Enter Overijssel 7468 RS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Recreatie diensten in Enter Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enter Recreatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enter Overijssel, 7468 RS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3681530]