TES Installatietechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Krompatte 1 , 7468 AT Enter, Overijssel
Salland, Wierden

E-mail

Over TES Installatietechniek

TES Installatietechniek is in 1997 opgericht.
TES is een eenmanszaak. Uit onze ervaring is gebleken dat een kleine onderneming een aantal voordelen biedt ten opzichte van de grotere. Een van die voordelen is dat wij en klantgericht kunnen werken en snel in kunnen springen op uw wensen. Ook als er sprake is van aanvulllingen en/of wijzigingen in uw plannen. Op het gebied van mankracht zijn wij flexibel. Wij kunnen, indien de situatie hierom vraagt, onze capaciteit aanpassen met goede vaklieden.

Wij willen graag in een persoonlijk gesprek uw wensen en verwachtingen aan de orde laten komen; om zodoende samen met u tot een juiste investering-kwaliteit verhouding te komen. Waar wij ten allen tijde voor staan is comfort en kwaliteit op maat.
Voordeel is dat wij als kleine organisatie een grote mate van flexibiliteit kennen. Dit biedt u een bepaalde mate van snelheid. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid eventuele wijzigingen en/of extra’s aan te brengen. In principe is alles bespreekbaar, zowel voor als tijdens de bouw. Wij streven naar een tevreden klant. En met onze technische kennis en ervaring mag u vertrouwen op een tevreden eindreslutaat.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is TES Installatietechniek in Krompatte 1, Enter Overijssel 7468 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Enter Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enter Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enter Overijssel, 7468 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826380]