Tukkers Catering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 96 , 7468 CN Enter, Overijssel
Salland, Wierden

E-mail

Over Tukkers Catering

Catering op z'n aller-Twentst, met de complimenten van de kok...
Welkom in de digitale keuken van Tukkers Partyservice, een Twents bedrijf dat alles in huis heeft om elke culinaire uitdaging aan te gaan.

Dus als u thuis of op de zaak iets te vieren heeft, dan zetten wij graag iets moois op tafel. U heeft er verder geen omkijken naar, maar krijgt wel de eer die de perfecte gastheer toekomt. U kunt à la carte kiezen, maar er is uiteraard ook volop ruimte voor uw eigen smaak en voorkeur.

En als u het buiten de deur wilt houden, dan is onze professionele kookstudio de ideale locatie voor een inspirerende kookworkshop .

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/tukkersenter

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tukkers Catering in Dorpsstraat 96, Enter Overijssel 7468 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Enter Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Enter Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Enter Overijssel, 7468 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707554]