Auto verhuur al snel te duur

Door: VWP Shortlease  15-05-2008

Als u voor meer dan 3 dagen een auto wilt huren? bent u met een huurcontract vaak te duur uit. Autoverhuur biedt een goede uitkomst om voor bepaalde tijd een auto tot uw beschikking te hebben, echter zit er na 30 dagen een omslagpunt in de financiële zijde van auto verhuur.

Het huren van een auto kan bij een huurperiode langer dan 30 dagen beter geregeld worden via een Shortlease contract. Dit geeft de combinatie van de gewenste flexibiliteit, maar echter veel scherpere tarieven dan verhuur. Tevens valt via shortlease in de nieuwste auto's te rijden!

Bij shortlease heeft u de ideale combinatie van flexibliteit van een huurcontract, met de lagere kosten van een leasecontract. Zeker als u niet precies weet hoelang u een auto nodig heeft, is shortlease een oplossing! Als u bijvoorbeeld de levering van een nieuwe (lease) auto afwacht, of nieuw personeel heeft waarvoor u niet direct een langlopend leasecontract wilt afsluiten bent u met shortlease veel goedkoper uit dan met het huren van een auto! Maak het uzelf dus niet te duur, en kies voor Shortlease in plaats van auto huur? !