Juist in deze tijd shortlease bij VWP Car Rent!

Door: VWP Shortlease  28-05-2009

VWP Car Rent uit Almelo heeft unieke shortlease acties beschikbaar. Het leven is al duur genoeg in deze tijd. Om toch een jonge en luxe lease auto te rijden biedt VWP Car Rent deze maand allerlei shortlease acties aan op de website www.vwpcarrent.nl .

VWP Car Rent biedt u nieuwe shortlease acties. Shortlease combineert de vrijblijvendheid van een huurovereenkomst met alle luxes van een leaseauto. Met shortlease kunt u op ieder gewenst moment afstand doen van uw contract. Dat is wat shortlease zo bijzonder maakt.

Ondernemers zeggen vaak dat ze na vier jaar hun auto’s nog maar een jaartje langer laten rijden, in plaats van een nieuwe te leasen. Het leasen van een nieuwe auto is volgens hen te duur. VWP Car Rent: “Dat lijkt voordeliger, maar is het beslist niet. Stap je over naar jongere, zuinigere wagens met minder bijtelling en een kortere leasetermijn, dan verdient dat zich heel snel terug.” Bij VWP Car Rent is het mogelijk om voor €265,- per maand een auto te leasen, met slechts 20% bijtelling. En dat is een welkome verrassing in deze tijd.

Het traditionele leasen is op zijn retour. Volgens VWP Carrent zijn de traditionele leasemaatschappijen als enige gebaat bij de verlenging van longterm leasecontracten. Het is voor hen uitstel van executie, ze komen namelijk niet uit met de eerder berekende restwaardes.

Shortlease zorgt voor meer flexibiliteit in de uitgaven van een bedrijf. Het bedrijf rijdt stukken goedkoper en ook stijgt de tevredenheid van medewerkers. Waarom? Zij hoeven immers niet in een oude auto van een collega te rijden, met een inmiddels te hoge fiscale waarde, maar krijgen iedere twaalf tot 24 maanden een nieuwe, die niet alleen zuiniger en schoner is, maar netto ook voordeliger uitpakt voor de berijder.

Voor alle shortlease acties staan op www.vwpcarrent.nl of contact opnemen via 0546 – 714 417.