Shortlease auto voordeliger door BPM afbouw!

Shortlease auto voordeliger door BPM afbouw! van VWP Shortlease

Door: VWP Shortlease  15-05-2008

Shortlease heeft de toekomst. Met shortlease heeft u de ideale combinatie van én flexibiliteit, én lage kosten én geen financiële risico's én inzet van nieuwe autos. Maar Shortlease wordt óók steeds interessanter ten opzichte van lease door de afbouw van de huidige BPM-regeling.

De afbouw van de BPM vindt plaats in de komende vijf tot acht jaar. De afbouw van de BPM zou mogelijk toegepast worden met maar liefst 12,5 procent per jaar. Autos wordel relatief jaarlijks alleen maar voordeliger, dus waarom zou je dan nu een langdurig leasecontract afsluiten? En tevens zit er flinke ontwikkeling in de energielabels van auto's. Met het juiste energielabel kan de leaserijden honderden euro's per jaar besparen aan bijtelling!

VWP Car Lease biedt voordelige contracten, en verlost ondernemers ook van de financiële risico's van hun wagenpark. Dit kan VWP door de meest ideale mix van contracten aan te bieden. Met name MKB-ondernemers lopen regelmatig tegen torenhoge boetes op die ontstaan door vroegtijdige uitdiensttreding van personeelsleden. Het intern doorschuiven van een leasecontract ligt dan voor de hand. Bedrijven worden echter steeds vaker geconfronteerd met arbeidsvoorwaarden waarin de auto van de zaak is opgenomen. Een nieuwe medewerker laat zich niet meer zo snel in een andere auto drukken, niet alleen van- wege de eventueel hogere bijtelling, maar ook vanwege eenpersoonlijke keuze.