Evers Hoveniersbedrijf H J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Delmaweg 4 , 7678 RL Geesteren ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Evers Hoveniersbedrijf H J

Evers Hoveniersbedrijf uit Geesteren heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, groenvoorzieningen en (sier)bestratingen voor zowel bedrijven en als particulieren. Wij hebben kennis van tuinzaken in de meest brede zin van het woord. Daar waar het gaat om de aanleg van een gazonnetje, een stadstuin of een compleet landgoed, een terras of en complete oprijlaan, waterpartijen, vijvers, beregeningsinstallaties of allerhande meer technische bouwwerken bij ons bent U altijd aan het juiste adres. Met een goed en breed geoutilleerd " geheel eigen" machinepark kunnen wij steeds op het juiste moment en met de juiste middelen snel inspelen op allerhande actuele situaties. Als "plantenvakmensen" zijn wij erg gecharmeerd van kleur- en bloemrijke tuinen waarin zowel solitaire als groepsbeplanting de juiste plaats en ruimte wordt geboden om zich tot voldoende wasdom te kunnen ontwikkelen. Dit om iedere soort steeds weer in zijn eigen specifieke pracht optimaal tot zijn recht te laten komen. Doordat wij beschikken over een aantal medewerkers met een goede, gedegen vakkennis en een grote betrokkenheid mag U van ons altijd de hoogste kwaliteitsstandaard verwachten! Ons bedrijf is compact van omvang waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie snel en goed! Of het nu gaat om advies, ontwerp, aanleg, onderhoud of boomverzorging, van A tot Z zetten wij onze vakkundigheid in. Voor U! Wij zijn Greenwall partner en daarmee exclusief leverancier van de Greenwall erfafscheiding en aanverwante producten.

Voor levering van de Greenwall erfafscheiding door Evers Hoveniersbedrijf kunt u het contactformulier invullen. Wij sturen u dan aanvullende documentatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Evers Hoveniersbedrijf H J in Delmaweg 4, Geesteren ov Overijssel 7678 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Geesteren ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Geesteren ov Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Geesteren ov Overijssel, 7678 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818234]