Bonthuis Administratie- & Belastingadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidstraat 51 , 8281 JD Genemuiden, Overijssel
Kop van Overijssel, Zwartewaterland

E-mail

Over Bonthuis Administratie- & Belastingadviseurs

Wij zijn een deskundig en betrokken adviesbureau voor uw administratie en voor belastingadvies. De dienstverlening die wij u als kantoor kunnen bieden behelst de diverse activiteiten op het gebied van administratieve dienstverlening ten behoeve van het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, de agrarische sector, verenigingen en particulieren. Onze cliëntenkring bevindt zich met name in een wijde regio rond onze vestigingsplaats.

Wij verrichten een breed scala aan werkzaamheden: van samenstellen van jaarrekeningen, het voeren van financiële en salarisadministraties, tussentijdse verslaggeving, prognoses, belastingaangiftes en belastingprocedures tot advisering over rechtsvormen, startersbegeleiding, bedrijfsopvolging en vele andere zaken.

Voor particulieren (en ondernemers) verzorgen wij de diverse fiscale aangiftes, zoals bijvoorbeeld aangifte inkomstenbelasting, aangifte successie- en schenkingsrecht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Bonthuis Administratie- & Belastingadviseurs in Nijverheidstraat 51, Genemuiden Overijssel 8281 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Genemuiden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Genemuiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Genemuiden Overijssel, 8281 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816452]