GreenFields installeert waterveld bij Club Atlètic Terrassa

GreenFields installeert waterveld bij Club Atlètic Terrassa van Greenfields Sports Turf Systems

Door: Greenfields Sports Turf Systems  30-09-2008
Trefwoorden: Innovatie, Kunstgras, Kunstgras Hockeyvelden

De Spaanse hockeyclub Atlètic Terrassa, nabij Barcelona, beschikt sinds oktober over een uniek GreenFields-waterveld. De club hockeyt op hoog niveau en behaalde al meerdere keren de landstitel. Maar ook buiten Spanje gooit Atlètic Terrassa hoge ogen. Een systeem van GreenFields sluit hier naadloos op aan.

Laboratorium

De introductie van kunstgras bij hockey, medio jaren zeventig, betekende een enorme ontwikkeling voor de sport. Het spel is sindsdien (veel) sneller en boeiender geworden. GreenFields speelt als pionier in de markt, al decennia een belangrijke rol bij de ontwikkeling van hockey-systemen. De allround kunstgrasspecialist beschikt over een eigen laboratorium met dezelfde apparatuur als de gerenommeerde testcentra. Kiezen voor GreenFields is … kiezen voor innovatie! Vanzelfsprekend voldoen alle GreenFields-systemen aan de normen van de Federation of International Hockey (FIH), de wereldhockeybond.

Trefwoorden: Innovatie, Kunstgras, Kunstgras Hockeyvelden, Kunstgras Sportsystemen, Kunstgras Sportvelden, Terazza, Terazza Barcelona,

Contact Greenfields Sports Turf Systems

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share