V shape kunstgras voor sportvelden

V shape kunstgras voor sportvelden van Greenfields Sports Turf Systems

Door: Greenfields Sports Turf Systems  12-09-2008
Trefwoorden: Innovatie, Voetbal, Kunstgras

De natuur heeft als voorbeeld gediend bij de ontwikkeling van GreenFields’ nieuwe v shape kunstgrassysteem. De gepatenteerde V-vorm van deze v shape grasvezel zorgt voor stevigheid en veerkracht tegelijk. Door de unieke structuur biedt V-shape kunstgras veel voordelen: het is niet van echt te onderscheiden en de grasmat heeft de extra veerkracht die overeenkomt met een natuurgrasmat. Daarnaast rolt de bal perfect en is het gras uitermate ‘sliding-vriendelijk’.

De V shape van GreenFields is goed van andere kunstgrassoorten te onderscheiden door de unieke en innovatieve V-vormige vezel. Deze vezel veert, na betreding, automatisch terug in de natuurlijke positie.

Kunstgrasspecialist Greenfields is een ambitieuze organisatie met een flinke staat van dienst in het produceren, bouwen, installeren en ontwikkelen van innovatieve kunstgrassystemen. Greenfields beschikt over een eigen - uniek en compleet - laboratorium en werkt intensief samen met gerenommeerde en exclusieve toeleveranciers. Greenfields kan daarom een totaalaanbod aan kunstgrassystemen leveren. Voor alle denkbare sporten. Dat maakt Greenfields tot een uitzonderlijk innovatieve en kwalitatief sterke speler in de kunstgrasindustrie.

Waarom GreenFields het verschil maakt:

- Uniek eigen laboratorium
- Hoogwaardige kwaliteit producten
- Voortdurende innovatie
- Turnkey oplossingen

Trefwoorden: Innovatie, Kunstgras, Voetbal, Voetbalveld, Vshape, V-shape, V-vezel, V-vorm,

Contact Greenfields Sports Turf Systems

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share