Selles Auto's Kamperzeedijk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kamperzeedijk 87 89 , 8281 PC Genemuiden, Overijssel
Kop van Overijssel, Zwartewaterland

E-mail

Over Selles Auto's Kamperzeedijk BV

Sinds 1959 is Selles auto's Kamperzeedijk B.V. gevestigd aan de Kamperzeedijk in de Gemeente Zwartewaterland onder de rook van Zwolle. Selles auto's kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en informele sfeer en is mede daardoor uitgegroeid van dorpsgarage tot een bedrijf waar 150 auto's overdekt kunnen staan in een verwarmde showroom met eigen werkplaats, schadehestel en reconditionering afdeling. Al meer dan 30 jaar is Selles auto's gespecialiseerd in 4WD de laatste jaren is ook de specialiteit van Pick-up is toegevoegd. Ook is Selles auto's al meer als 30 jaar officieel dealer van het Merk Nissan. Alle personenauto's zijn leverbaar zoals de Nissan Pixo, Nissan Micra en Nissan Qashqai. Naast Nissan is Selles auto's ook officieel dealer van Ssangyong, Isuzu en Landwind.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Selles Auto's Kamperzeedijk BV in Kamperzeedijk 87 89, Genemuiden Overijssel 8281 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Genemuiden Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Genemuiden Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Genemuiden Overijssel, 8281 PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738883]