Alink Metaalbewerking BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klavermaten 4 , 7472 DD Goor, Overijssel

E-mail

Over Alink Metaalbewerking BV

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf, thuis in de meest geavanceerde technieken op het gebied van verspaning. Een team van gemotiveerde vakmensen staat garant voor een hoogwaardig eindprodukt en snelle aflevering. En dit natuurlijk tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Snel en goed, een veelvoorkomende eis, die dankzij de betrokkenheid en inzet van ons personeel meestal gerealiseerd kan worden. Hierbij blijft een hoogwaardig eindproduct natuurlijk prioriteit.

Staal-aluminium-rvs-brons-messing-kunststof.
Alink Metaalbewerking BV vervaardigt in opdracht van haar klanten een grote diversiteit aan producten. Dit betreft producten in alle voorkomende metaalsoorten en aantallen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
Gesloten
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Welder

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Alink Metaalbewerking BV in Klavermaten 4, Goor Overijssel 7472 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Goor Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goor Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goor Overijssel, 7472 DD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3672414]