Bandenservice Kuipers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spechthorstweg 8 , 7471 GH Goor, Overijssel

E-mail

Over Bandenservice Kuipers

Kuipers Bandenservice in Overijssel is een echt familiebedrijf. Hierdoor kunt u bij ons vertrouwen op kennis en deskundigheid van vele jaren. In de 35 jaar van ons bestaan maakten we vele ontwikkelingen en veranderingen door. Wat altijd hetzelfde is gebleven: persoonlijk advies, service en klantvriendelijkheid.
Van Ambt-Delden naar Goor

Zoals bijna ieder familiebedrijf, maakte Kuipers Bandenservice in Overijssel een bescheiden start. In 1970 startte Joop Kuipers een klein bedrijfje aan de Oude Postweg in Ambt Delden. De stap om zelfstandig te worden, bleek al snel succesvol. Kuipers Bandenservice verhuisde naar haar huidige locatie aan de Spechthorstweg in Goor.
Van vader op zoon

De huidige eigenaar van Kuipers Bandenservice is Johan Kuipers. Opgegroeid binnen het bedrijf, heeft hij niet alleen een sterke verbondenheid met het vak, maar ook een grote dosis kennis. In 2000 hebben we ons pand flink verbouwd. Het resultaat is een professionele werkruimte, waar we u optimaal van dienst kunnen zijn.
Lid van Eurotyre

Kuipers Bandenservice in Overijssel is lid van Eurotyre, een Europees netwerk van onafhankelijke bandenadviseurs. Door ons lidmaatschap kunnen wij u banden en producten tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding aanbieden. Ook bieden wij u aantal services zoals het onderhouden van contacten met fleet- en leasemaatschappijen.
VACO gecertificeerd

Kuipers bandenservice is VACO gecertificeerd. Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisatie voor banden en wielen.

PERSOONLIJK ADVIES, SERVICE, KLANTVRIENDELIJKHEID

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bandenservice Kuipers in Spechthorstweg 8, Goor Overijssel 7471 GH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Banden diensten in Goor Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goor Banden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goor Overijssel, 7471 GH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750642]