Bauhuis Industrial Partner

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wheedwarsweg 4 , 7471 GG Goor, Overijssel

E-mail

Over Bauhuis Industrial Partner


Bauhuis Verspaning is onderdeel van de Bauhuis Group. De basis voor deze groep werd in 1973 gelegd door Ben Bauhuis Sr. Binnen de groep is Bauhuis Verspaning het bedrijf dat zich met name toelegt op verspaningswerk voor derden. Wij kunnen gebruik maken van de kracht van de groep, waarin zich onder meer een las- en constructie-afdeling, een tekenkamer en een spuiterij bevinden. Hierdoor kunt u ook complete opdrachten (zoals modulebouw) bij ons uitbesteden.

Bauhuis Verspaning bewerkt alle metaalsoorten en diverse kunststoffen, met als bijzondere specialisatie het bewerken van gereedschapsstaal.
Wij bezitten een eigen meetkamer met instrumenten voor de kalibratie van onze gereedschappen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Welder

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Goor Overijssel

Is Bauhuis Industrial Partner in Wheedwarsweg 4, Goor Overijssel 7471 GG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Goor Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goor Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goor Overijssel, 7471 GG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826007]