Sierhekwerkspecialist De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gruttostraat 65 , 7471 ER Goor, Overijssel

E-mail

Over Sierhekwerkspecialist De

Hekwerk specialist Hekwereld voor al uw hekwerk, sierhekwerk, industriehekwerk en poorten!
Hekwereld heeft een Groot Assortiment Hekwerk altijd op voorraad

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van hekwerken, sierhekwerken, poorten, sierpoorten, inlooppoorten en poortautomatisering. Sinds 1994 is het hoofdkantoor gevestigd in het Twentse Goor sindsdien zijn er verschillende steunpunten en vestigingen geopend. Hekwereld, voorheen "de sierhekwerkspecialist" heeft vestigingen in Geesbrug, Leende en Naarden.

Hekwereld biedt u een groot assortiment hekwerk, sierhekwerk, poorten, sierpoorten, inlooppoorten, poortautomatisering en tuinaccessoires. Zit uw hekwerk er niet bij kan hekwereld in samenwerking met u tot een goed ontwerp komen.

Het hekwerk wordt gemaakt van massieve spijlen en een kokerprofiel, dat in meerdere afwerkingen verkrijgbaar is. Nadat het hekwerk is gemaakt wordt het volbad thermisch verzinkt en daarna kunt u nog kiezen voor een poedercoatlaag om het hekwerk helemaal af te maken.

Hekwereld kan bijna alle RAL-kleur coaten van groen tot pimpelpaars. De standaard breedte van de sierhekwerken en industriehekwerken zijn 200 cm. Door kleine aanpassing aan het standaard assortiment kunnen de poorten, sierpoorten, industriehekwerk en het sierhekwerk aangepast worden aan uw wensen.

Het hekwerk, sierhekwerk, poorten, sierpoorten en inlooppoorten wordt met veel zorg gemaakt en dat straalt naar een uitstekende kwaliteit.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sierhekwerkspecialist De in Gruttostraat 65, Goor Overijssel 7471 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Maatwerk diensten in Goor Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goor Maatwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goor Overijssel, 7471 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825680]